Acne behandelingen

Schoonheidsspecialist

ACNE BEHANDELINGEN

kies vandaag voor de perfecte jou

Tijdens het consult bespreken we aan de hand van de uitkomst van de huidanalyse welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid en hoe de behandeling er voor jou uit zal zien. Ook krijg je advies voor thuisproducten die de behandeling optimaliseren.

Wat is acné?

Acne is een veel voorkomende huidaandoening die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van puistjes, blackheads en whiteheads op het gezicht, de nek, de borst en de rug. Het wordt veroorzaakt door de overproductie van olie door de talgklieren, die de poriën kunnen verstoppen en leiden tot de groei van bacteriën. Acne komt het meest voor tijdens de puberteit, maar kan ook volwassenen treffen. Acne kan mild, matig of ernstig zijn en kan een reeks symptomen veroorzaken, waaronder roodheid, zwelling en pijn. Het kan ook leiden tot littekens en kan het gevoel van eigenwaarde en het algehele welzijn van een persoon beïnvloeden.

Wanneer is een acne behandeling nodig?

Indien de acné zich manifesteerd als een ernstige huidziekte dan kan dit ernstige klachten en zelfs tot trauma leiden. ruim 40% van de pubers hebben ernstige acné problemen en zelfs zijn er ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Herkenbaar? heeft u last of ervaart u dit als een belemmering? neem dan contact met ons op. Wij kunnen u verder helpen naar een doeltreffende acne-behandeling.

KLIK HIER EN PLAN INTAKE

Een acné behandeling

 Tijdens het consult bespreken we aan de hand van de uitkomst van de huidanalyse welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid en hoe de behandeling er voor jou uit zal zien.

Intake: Huidanalyse

We starten met een consult om kennis te maken en bespreken alle problemen. dan volgt er een uitgebreide huidanalyse hiermee kunnen we vaststellen welke aanpak het best ewerkt.

Plan van aanpak

Naast de juiste voeding en verzorging kunnen wij uw acne behandelen met verschillende procedures. Het meest eenvoudige is een dieptereiniging welke we kunnen combineren met een een milde peeling. Voor de meer uitgebreide variant voeren we een nog verdere analyse uit en zorgen we voor een peeling en een geanvanceerde dieptereiniging.Afhankelijk van de situatie is een laser behandeling mogelijk. Wij beschikken over medische goedgekeurde apparatuur die extreem effectief zijn. (bekijk ook de video onderaan de pagina; Hier ziet u een behandeling met dezelfde apparaat). De acne behandelingen die we bieden worden vergoed door uw aanvullende verzekering, controleer dit zelf. klik op de knop voor boeken en tarieven.

klik hier: Acné behandelingen

Nazorg

De juist nazorg is essentieel, volg de instructies op en bel ons bij vragen. Bij een (gecombineerde) laserbehandeling heeft u vaak meerdere sessie nodig wees hiervan bewust dat u ook gemotiveerd blijft.

U zult versteld staan van het eindresultaat.

Goed om te weten.

Salon Ahura is een ANBOS erkende schoonheidssalon met een specialisatie op acné dat wil zeggen dat onze schoonheidsspecialist gecertificeerd is en up to date kennis heeft. Om in aanmerking te komen voor een vergoede behandeling is dit een van de meest gestelde voorwaarden.  Met deze erkenning zorgt ervoor dat u een behandeling kunt starten die vergoed kan worden door uw zorgverzekering.  Controleer altijd bij uw zorgverzekaar.

AFSPRAAK