Laser ontharen

Schoonheidsspecialist

Bent u het ook zat om veel tijd te besteden aan het waxen, scheren en plukken van ongewenste haargroei? Neemt het ontharen teveel tijd in beslag dan is het tijd voor onze nieuwste laserontharings procedure. Geniet van een gladde, zachte huid die lang duurt en effectief is. Al na een enkele laser onharings sessie ervaart u al zichtbare resultaten .

HOE WERKT LASER ONTHAREN?

Laserontharen is een medische procedure waarbij een laser wordt gebruikt om ongewenst haar van het lichaam te verwijderen. De laser zendt een licht uit dat wordt geabsorbeerd door het pigment (melanine) in het haar, waardoor het haarzakje wordt beschadigd en het teruggroeien van het haar wordt voorkomen. De procedure is veilig en effectief en kan op bijna elk deel van het lichaam worden gebruikt, inclusief het gezicht, de benen, armen, oksels en bikinilijn. Het vereist meestal meerdere sessies om de gewenste resultaten te bereiken, en het haar dat wordt verwijderd, groeit mogelijk niet permanent terug.

KLIK HIER VOOR AFSPRAAK

Onze 1-2-3 methode

Bent u er klaar voor? In enkele stappen naar een nieuw haarloos bestaan. 

1. Voor de behandeling

– Vermijd harsen of het gebruik van ontharingscrèmes gedurende ten minste zes weken vóór de behandeling. Deze methoden verwijderen het haar van de wortel, wat het vermogen van de laser om zich op het haarzakje te richten kan verstoren.
– Vermijd blootstelling aan de zon gedurende ten minste vier weken vóór de behandeling. De laser wordt aangetrokken door melanine, het pigment dat haar en huid zijn kleur geeft. Als je huid gebruind is, zal het meer van de energie van de laser absorberen, wat pijn en irritatie kan veroorzaken.
– Vermijd het gebruik van producten die retinoïden, alfa-hydroxyzuren of andere actieve ingrediënten bevatten die irritatie of gevoeligheid kunnen veroorzaken. Deze producten kunnen je huid gevoeliger maken voor de effecten van de laser.
-Scheer het te behandelen gebied de avond voor de behandeling. Dit zal de laser helpen om de haarzakjes effectiever te richten.
-. Draag losse, comfortabele kleding naar de afspraak en vermijd het dragen van sieraden of andere items die de laser kunnen verstoren.
-Informeer de schoonheidsspecialiste over eventuele medicijnen die u gebruikt, omdat sommige medicijnen de gevoeligheid van uw huid voor de laser kunnen verhogen.
Volg alle andere instructies van onze schoonheidsspecialiste om u voor te bereiden op de behandeling.

2. Hoe ziet een behandeling eruit?

Een behandeling begint altijd met een intake. Indien nodig zetten we een behandelplan op en gaan we ook direct aan de slag. Bij het inboeken kunt u kiezen voor een gratis extra intake gesprek. 

Intake inplannen

3. Nazorg

– Volg de instructies van de schoonheidsspecialist voor nazorg. Zij zullen u specifieke instructies geven over hoe u uw huid moet verzorgen na de behandeling.
– Vermijd direct zonlicht gedurende ten minste 24 uur na de behandeling. Als u naar buiten moet, zorg er dan voor dat u zonnebrandcrème draagt met een minimale SPF van 30 om uw huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.
– Vermijd warme douches of baden, stoombaden, sauna’s en andere warmtebronnen gedurende ten minste 24 uur na de behandeling. Dit kan ontstekingen en irritatie van de huid veroorzaken.
– Vermijd het gebruik van agressieve of schurende reinigingsmiddelen, toners of andere huidverzorgingsproducten gedurende ten minste 24 uur na de behandeling. Gebruik in plaats daarvan zachte, niet-irriterende producten die geschikt zijn voor de gevoelige huid.
Vermijd het dragen van make-up gedurende ten minste 24 uur na de behandeling. Als u make-up moet dragen, zorg er dan voor dat uniet-comedogene producten gebruikt die uw poriën niet verstoppen.
– Vermijd het gebruik van producten die retinoïden, alfa-hydroxyzuren of andere actieve ingrediënten bevatten die irritatie of gevoeligheid kunnen veroorzaken.
Vermijd het aanraken, wrijven of plukken van uw huid, omdat dit irritatie en infectie kan veroorzaken.
– Als u na de behandeling roodheid, zwelling of andere bijwerkingen ervaart, neem dan contact op voor advies over hoe u deze kunt behandelen.

De meest geavanceerde laserontharings techniek.

Laser onharen met de Lutronic CLARITY is comfortabel door zijn ingebouwde cooling systeem. Met een korte downtime bent u in no time weer presentable.Onze specialisten zijn deskundig en specialistisch getrained om te werken met deze geavanceerde apparaten. De medisch erkende en door de FDA goedkeurde apparaten zijn in uiterste conditie.

Naast het behandelingen van ongewenste haar , kunnen met dit apparaat ook direct vlekken/pigment en zelfs littekens aanpakken zonder van apparaat te hoeven wisselen.

Beschikbaar voor bijna alle huiddtypes en uitzonderlijke resultaten.

ZIEN WE U SNEL?

Klant ervaringen Laserbehandelingen

Ik ben erg tevreden met mijn behandeling En hele lieve personeel die veel aandacht besteed aan mijn persoonlijke behoeftes ik raad het aan iedereen aan. Ook een erg professioneel team. Ik zag mijn voortgang al na de eerste behandeling! Ik heb gekozen voor laser behandelingen bij Ahura en als iemand met een lage pijngrens deed het laseren helemaal niet pijn

HD

Google review

Zo,blij echt thuiskomen in de salon. Personeel is open en eerlijk,en zijn heel erg hartelijk! Vandaag, een gezichtsbehandeling gedaan tegen pigmentatie microneedling dermapen. Het,deed geen pijn,alles werd steeds stap voor stap uitgelegd dat vond ik erg fijn. Eindelijk een erkende, Schoonheidssalon gevonden. Tot snel lieve dames!  Bedankt voor de warme ontvangst!

Ciffee C

Google review

Het was moeilijk voor mij om een afspraak te maken maar ik ben blij. Als man vond ik het moeilijk maar ik ben heel prettig geholpen ik merk nu al resultaat.  Bedankt allemaal en tot de volgende sessie. 

Feyzullla

Interne review

Veel gestelde vragen over laserbehandelingen

Worden laserbehandelingen vergoed?

Laserontharing bij vrouwen in het gezicht wordt door de meeste zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering deels vergoed. De hoogte van het verzekerde bedrag is afhankelijk van je verzekering vraag dit zelf na voordat u een afspraak maakt. Van ons krijgt u een (digitaal) nota met de juist informatie zodat u zelf de declaratie kunt indienen. 

Zijn er mogelijke risico’s bij een laserbehandeling

Onze apparatuur zijn medisch goed gekeurde en onderhouden apparaturen. Volg de instructies voor nazorg op. De ogen zijn zeer gevoelig voor laser u krijgt daarom tijdens de behandeingaltijd een beschermende bril op. De kans op huidbeschadig is erg klein. 

Plan intake

Meer informatie laserontharen: