Werken als schoonheidsspecialist in Den Haag

Schoonheidsspecialist

Werken als schoonheidsspecialist in Den Haag

Als schoonheidsspecialist werk ik sinds een half jaar in het Laakkwartier in Den Haag samen met mijn team. De afgelopen zes maanden zijn voorbij gevlogen en het voelt als een geweldige mijlpaal om te kunnen zeggen dat wij nu een gevestigde praktijk zijn. Ik ben enorm dankbaar voor het vertrouwen dat mijn klanten in ons hebben gesteld en de vele positieve reacties die wij heb mogen ontvangen.

Onze klanten waarderen ons open beleid. Ze voelen zich op hun gemak bij ons en ik vind het belangrijk om een veilige en vertrouwde omgeving te bieden waar iedereen zich volledig ontspannen zichzelf kan zijn. Ik vind het geweldig om te zien dat onze acné behandelingen goed uitpakken en dat de begeleiding die wij bieden als zeer waardevol wordt ervaren. Het is fantastisch om te zien dat onze klanten zich na een behandeling zo veel beter voelen over hun huid en zelfverzekerder de deur uitgaan.

Een belangrijk aspect van ons werk als schoonheidsspecialist is het bieden van een professionele service. Wij zijn er trots op dat wij als schoonheidssalon veel waardering krijgen op wat betreft hygiëne en uiterlijk. Wij hechten er veel waarde aan dat onze klanten zich op hun gemak voelen en weten dat ze in goede handen zijn. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat onze praktijk altijd schoon en netjes is en dat wij met de beste producten werk.

In ons praktijk bieden wij verschillende soorten behandelingen aan. Zo geven wij gezichtsbehandelingen zoals de traditionele micro-dermabrasie, hydrodermabrasie en peelingen. Maar ook microneedling, LaseMD (babyface) en RF-microneedling met de Genius zijn bij ons mogelijk.

We zijn heel blij met hoe het afgelopen half jaar is gegaan en hopen nog veel meer mensen uit de buurt te ontmoeten en een bijdrage te leveren aan de schoonheid van het Laakkwartier. Het is onze passie om klanten te helpen om hun natuurlijke schoonheid te benadrukken en hun zelfvertrouwen te vergroten. Wij kijken ernaar uit om nog meer te leren en ons praktijk verder uit te bouwen zodat wij onze klanten nog beter van dienst kan zijn.

Instagram / Facebook / twitter / Youtube / Mail
Van Musschenbroekstraat 60
Den Haag
Netherlands, 2522 AS